18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Taksici tek kurşunla öldürüldü

Eyüp'te bir taksici, aracına müşteri olarak binen kişi ya da kişiler tarafından, başına sıkılan tek kurşunla öldürüldü. Emniyet yetkilileri, cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olabileceğini belirtti.

Alınan bilgilere göre, olay saat 04.00 sıralarında Alibeyköy Atatürk Caddesi, Erdem İnşaat önünde meydana geldi.

Silah sesleri üzerine olay yerine giden vatandaşlar, 34 TAE 30 plakalı taksinin sürücüsü Serkan Köse'yi (29), kanlar içerisinde gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, Köse'nin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başına sıkılan tek kurşunla öldüğü belirlendi.

Olayı duyan meslektaşları ve ağabey Yılmaz Köse, hemen olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren Yılmaz Köse, uzun süre sakinleştirilemedi.

Büyük üzüntü yaşanan taksiciler, "Can güvenliğimiz yok. Bu kaçıncı kaybımız. Artık yetkililerin bir önlem almasının zamanı geldi" diyerek olaya tepki gösterdi. Serkan Köse'nin evli ve 4 yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 yıl önce taksi şoförlüğünü bırakarak bir tekstil firmasında işçi olarak çalışmaya başlayan Köse'nin, ek gelir kazanmak için zaman zaman, Kasımpaşa'daki Deniz Taksi durağındaki taksilerde yedek şoför olarak çalıştığı belirtildi.

Serkan Köse'nin dün saat 14.00 sıralarında görevi aldığı ve en son olaydan 2 saat önce Taksim civarında meslektaşlarıyla görüştüğü öğrenildi.

Olay yeri civarında daha önce de bir taksicinin gasp amacıyla öldürüldüğünü belirten polis, cinayetin yine gasp amacıyla işlenmiş olabileceğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 11:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?