28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Borçlu müşteri, banka müdürüne silah çekti

Gaziosmanpaşa'da, kredi kartını ödeyemeyen müşteri, kendisine süre tanımayan banka müdürüne silah çekti. Bankada panik yaşanmasına neden olan şahıs, polisin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bankaya kredi kartı borcu olan ve adı gizli tutulan bir şahıs öğlen saatlerinde Gaziosmanpaşa 500 Evler Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Ziraat Bankası'na geldi. Banka uzun süre oturan şahıs daha sonra banka müdürüne çıktı. Müşteri, kredi kartı borcu olduğunu ancak bunu ödeyemediğini söyleyerek, borcunu ödemek için biraz daha süre istedi. Ancak banka müdürü bankaya borcu olan şahsın bu isteğini kabul etmedi. Banka müdürünün şahsı reddetmesi üzerine, tartışma çıktı. Bu sırada müşterinin üzerinde bulunan silahı fark eden banka çalışanları paniğe kapıldı. Paniğe kapılan personel durumu polise bildirirken, panikleyen bazı vatandaşlar, hızla dışarıya kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri silahlarını çekip içeriye girdi. Polis, bankada paniğe neden olan şahsı etkisiz hale getirdi. Elleri kelepçelenen şahıs, karakola götürüldü.

Sağlık kontrolüne götürülmek üzere karakoldan çıkarılan müşteri, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Olayı gördüğünü iddia eden vatandaş, "Adam burada yaklaşık 1 saat oturdu. Sesi soluğu çıkmıyordu. Daha sonra banka müdürünün yanına gitti. Burada tartışmaya başladılar. Üzerinde silah varmış. Bu sırada içeri sivil polisler girdi. Polisler silahlarını çekerek adamın başına dayadı. Daha sonra burada panik yaşandı" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 17:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kop IP: 88.233.48.xxx Tarih : 21.05.2006 14:26:45
olmaması gerekir bende aynı durumdayım ama kimseye silah çekmiyorum çekmemde çünkü hata benim t.c kanunlarında borcu olan herkese ödeyeceğim dediği zaman kolaylık yapılması gerekir banka müdürünün biraz daha anlayışlı olması gerekirdi diye düşünüyorum bakın ben taksitlendirdim ve allahın izniyle ödüyorum