2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Altıyol'da dehşet anları!

Kadıköy'de, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı şahsı vurmaya çalışan saldırgan, şahsın kaçmaya çalışması üzerine ortalığı kana buladı.

Art arda ateş eden saldırganın silahından çıkan kurşunlar, kovaladığı şahısla birlikte yolda yürüyen 1'i çocuk toplam 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, ismi henüz belirlenemeyen bir kişi, Kadıköy Altıyol Boğa Heykeli önünde tartıştığı şahsa ateş etti.

Şahsın hızla koşmaya başlaması üzerine saldırgan da ateş ederek koşmaya başladı. Şahıs ve saldırgan arasında yaşanan kovalamaca çevrede de paniğe neden oldu. Silahın art arda patlaması üzerine korkan vatandaşlar, kapalı mekanlara doğru koşmaya başladı. Silahını bilinçsizce ateşleyen saldırgan, kaçmaya çalışan şahsın yanı sıra yolda yürümekte olan 1'i çocuk 4 kişiyi daha yaraladı.

Toplam 5 kişinin yaralanmasına neden olan şahıs kaçarken, yaralılardan 4'ü Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne, 1 yaralı ise Özey Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kaçan silahlı saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 15:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?