18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de cinayet

Kadıköy'de eşi ve eşinin sevgilisi tarafından öldürülen Mehmet Ali Günay'ın cesedi, katil zanlısının evinin bodrum katına gömülmüş halde bulundu. Katil zanlısının cesedi gömerken 15 yaşındaki kızını tehdit ederek kendisine yardım etmesini istediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Fikirtepe'de oturan Mehmet Ali Günay işe gittikten sonra eşi Songül Günay bir süredir birlikte olduğu Yunisi Şimşek'i eve çağırdı. İki sevgili birlikte olduğu sırada koca Günay eve döndü. Bunun üzerine Songül Günay ve aşığı Şimşek, Mehmet Ali Günay'ı önce bıçakladı ardından iple boğarak öldürdü.

İki sevgili öldürdükleri Günay'ın cesedini, Sarayardı Caddesi Bedrettin Sokak üzerinde bulunan Doğan Kardeşler Apartımanı'na getirerek kömürlüğe attılar. Bir süre sonra ceset kokmaya başlayınca katil zanlısı Yunisi Şimşek, 15 yaşındaki kızını yanına alarak kömürlüğe indi. Cesedi ortadan kaldırmak için kızından tehdit ile yardım isteyen Şimşek, cesedi bodrum katta açtığı çukura gömdü.

Kimseye söylememesi konusunda kızını uyaran Şimşek ve sevgilisi öldürdükleri Mehmet Ali Günay'ın kaybolduğunu belirterek 29 Eylül 2005 tarihinde Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Katil zanlısı Şimşek'in yakınlarının polise gitmesi ile olay aydınlığa kavuştu. İlçe Asayiş Şube ekipleri bir operasyon yaparak katil zanlısı Yunisi Şimşek, ona yardım eden kızı ve eşinin öldürülmesine karıştığı iddia edilen Songül Günay'ı gözaltına aldı.

Zanlıların yer göstermesi sonucu bugün binanın bodrumundaki ceset çıkartılarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 20:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?