11
Haziran
2024
Salı
YAŞAM
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Miniklerin sinema keyfi

Küçükçekmece Belediyesi, ilçede yaşayan 100 yetim çocuğu sinemaya götürdü. Başkan Aziz Yeniay ile birlikte "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" adlı çocuk filmini izleyen çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdi.

Küçükçekmece Belediyesi Beyaz Masa birimi tarafından tespit edilen çocukların, eğitim ve giyim ihtiyaçları belediye tarafından karşılanıyor. Çocuklar, bugün Colony İş Merkezi'ndeki Cinemarine Sinemaları'na götürüldü. Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile birlikte "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" adlı çocuk filmini izleyen çocuklar, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak gerektiğini hatırlatan Aziz Yeniay, "Sosyal yaşamdan uzak, içine kapanık bir yaşantı çocuklarımızı ve dolayısıyla toplumumuzu olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle onların sosyal yaşama adaptasyonlarını sağlamamız gerekiyor. Bu da sinemayla olur, tiyatroyla olur yani sosyal birtakım etkinliklerle olur. Yalnızca eğitim yardımı, giyim yardımı yetmiyor. Bu düşünceyle onları sinemaya getirdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 14:26:14
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 11:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?