22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıkımda 'çifte standart' iddiası

Küçükçekmece Şahin Tepe Mahallesi'nde belediye ekipleri tarafından yapılan yıkım sonrasında evsiz kalan vatandaşlar, Küçükçekmece Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile görüştü.

Başkan Yeniay'a sorunlarını aktaran 15 kişilik mahalle sakini, yıkımın ardından mağdur olduklarını ifade ederek, yıkım sırasında çifte standartların yaşandığını, bazı kişilerin evlerinin yıkılırken, bazılarının ise yıkılmadığını ifade etti.

Başkan Aziz Yeniay ise, belediye olarak hiçbir şekilde hiç kimseye tolerans göstermediklerini ve düzensiz yapılaşmaya son vereceklerin söyledi. Yeniay, "Düzensiz yapılan binalar, hem vatandaşımızın güvenliğini, hem de gelecekte çocuklarımızı zor durumda bırakıyor.

O yüzden belediye olarak o bölgede bir planlama çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerini boşaltması için de zaman veriyoruz. O bölgedeki binalar eninde sonunda yıkılacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 18:12:37
Güncelleme :5 Kasım 2005 Cumartesi 18:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufukdeniz IP: 88.233.49.xxx Tarih : 30.08.2006 17:21:06
Ben Şahşntepe uğurmumcu caddesi gamze sokakta 3 katlı bir binanın sahibiyim ve orada ikamet etmekyteyim. İnternet sayfanızda vermiş olduğunuz bilgiyi okuyarak bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Vermiş olduğunuz bilgide şahintepede planlama çalışması yaptığınız haberini vermişsiniz ve buna göre oradaki binaları yıkacağınızı beyan etmişsiniz. Ben yapmış olduğum evimden dolayı bana kestiğiniz cezayı düzenli olarak ödemekteyim. Acaba belediyenizin kesmiş olduğu cezayı ödememe rağmen yine de binama yıkım emri çıkartılabilir mi? teşekkürler iyi çalışmalar....