17
Mayıs
2024
Cuma
SİLİVRİ - İSTANBUL

Boya fabrikası yangınında maddi hasar büyük

Silivri Değirmenköy’de, Çorlu yolu üzerinde bulunan Adolih Boya Fabrikası’nın imalat bölümünde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, itfaiyenin 3 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Silivri’ye bağlı Değirmenköy Beldesi’nde bulunan Adolih Boya Fabrikası’nda çıkan yangında, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Saat 12.30 sularında meydana gelen yangının çıkış sebebi hakkında bir bilgi edinilemezken, fabrika çalışan ve olayın görgü tanıkları arasında yer alan işçiler, önce bir parlamanın meydana geldiğini, ardından da imalat olarak kullanılan bölümde yangının başladığını ifade etti. 40’tan fazla çalışanın bulunduğu ve tek vardiya olarak çalışan fabrikada yangınla beraber büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Yangına, Silivri, Çorlu ve Marmara Ereğlisi İlçe ve Beldeleri başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen itfaiye araçları müdahale etti. Yangında olası bir tehlikeye karşılık ambulanslar da olay yerinde hazır bekletildi. Konu ile ilgili bilgi veren Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, yangının 15.00 itibari ile kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının başladığını kaydetti.

silivri
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 17:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?