2
Mayıs
2024
Perşembe
SİLİVRİ - İSTANBUL

Sitede yangın dehşeti

Silivri'de, site içerinde bir binanın bodrum katında çıkan yangında tüm bina dumanla kaplandı. Dumandan etkilenen 24 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Selimpaşa-Ortaköy yolu üzerinde bulunan bir sitedeki 5 katlı binanın bodrum katında akşam saat 22.30 sıralarında önce patlama sesi duyuldu, ardından yangın çıktı.

TÜM BİNA DUMANLA KAPLANDI

Yangın kısa sürede büyüdü. Kendilerini dışarı atan daire sahipleri ve site sakinleri itfaiyeye haber verdi. Bu sırada tüm bina dumanla kaplandı.

ÜST KATTA OTURANLAR MAHSUR KALDI

Üst katlarda oturan vatandaşlar ise evlerinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen Silivri, Selimpaşa, Kamiloba, Beylikdüzü ve Çatalca itfaiye grupları yangına müdahale etti. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiyenin yardımıyla dışarı çıkartıldı.

24 KİŞİ HASTAHANEYE KALDIRILDI

Dumandan etkilenen 24 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bazı konut sahipleri binanın elektrik tesisatında sorun olduğunu ve yangının bu nedenle çıkmış olabileceğini belirtti.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2014 Perşembe 12:19:49
Güncelleme :25 Ocak 2014 Cumartesi 11:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?