18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİVRİ - İSTANBUL

Engeller birlikte aşılacak

Silivri Belediyesi ve İstanbul Gülhane Çemberlitaş Lions Kulübü’nün katkıları ile 9 yürüme engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Engelleri birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

Silivri Belediyesi ve İstanbul Gülhane Çemberlitaş Lions Kulübü işbirliğiyle, ilçedeki yürüme engelli 9 vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Yine aynı işbirliği ile geçtiğimiz aylarda 10 kişiye tekerlekli, 4 kişiye motorlu sandalye yardımında bulunan kurumların yardımı, engelliler ve aileleri tarafından sevinçle karşılandı.

Organizasyonda Hülya Ayvar, Ahmet Güz, Fatma Özdemir, Caner Durmuş, Şakir Çetin, Nagihan Anıl, Selim Can Tavşan, Umut Binice ve Gencay Böcük adlı özürlü vatandaşlara Silivri Lion Esin İbak Engelliler Eğitim Merkezi’nde tekerlekli sandalye verildi.

Organizasyonu sağlayan İstanbul Gülhane Çemberlitaş Lions Kulübü Üyesi, Silivri Belediyesi Bağımısız Meclis Üyesi İnci Aydar, “Silivri’de yaşayan özürlü vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye vermenin sevinç ve gururunu yaşıyoruz, unutmayalım ki her sağlıklı insan bir özürlü adayıdır. Yardımlarımız devam edecektir. Engelli kardeşlerimizin hayatındaki sorunların çözümünde ufacık bile olsa katkı sunmayı başarabilirsek ne mutlu bize’’şeklinde konuştu.

Vatandaş-belediye işbirliğini her konuda sergilediklerini belirten Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşların tespit edilerek yardımların devam ettirileceğini söyledi. İstanbul Gülhane Çemberlitaş Lions Kulübü’ne katkılarından ötürü teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Halkıyla bütünleşen Silivri Belediyesi, halkıyla birlikte tüm engelleri aşmaya devam edecek” dedi.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 11:57:35
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 00:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?