20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLİVRİ - İSTANBUL

Otele fuhuş baskını

SİLİVRİ'DE KUMAR VE FUHUŞ OPERASYONU

İstanbul polisinin Silivri'de bir otele düzenlendiği fuhuş operasyonunda 13'ü kadın 28 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kumar malzemesine el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine otele müşteri kılığında giren Ahlak Büro dedektifleri, yapılan pazarlıklar sonunda buradaki kadınların 250 TL karşılığı fuhuş yaptıklarını tespit etti.

Otelin eğlence merkezinde yapılan fuhuş pazarlığının ardından polisler, kadınların kendilerine önce kumar oynamak istediklerini iletmesi üzerine dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına telefonla, "bir taşta iki kuş vurduk, içeri gelin" mesajı atarak operasyonun düğmesine bastı. Yapılan ortak baskında, fuhuş pazarlığı yaptığı ve kumar oynadığı iddia edilen 13 kadın, aralarında mekan işletmecilerinin de olduğu öne sürülen 15 kişi daha olmak üzere toplam 28 şahıs gözaltına alındı.

Rusya, Moldova ve Ukrayna gibi doğu bloku ülkelerine mensup hayat kadınları, gözaltına alındıktan sonra hastaneye sevk edildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen hayat kadınları, sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Öte yandan otele düzenlenen baskında, otelin kumarhanesinde ele geçirilen çok sayıda oyun puluna ve oyun fişine de el konulduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2011 Pazar 10:21:05
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 10:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?