18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Turan'dan eğitime bir milyon YTL destek

Okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi için yaz sezonunda yoğun günler geçiren Silivri Belediyesi, 1000 öğrenciye çanta ve kitap seti hediye ederek eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürdü. Silivri Belediyesi, 2005-2006 eğitim öğretim yılına yaz aylarında başladığı çalışmalar ile hazırlandı. Okul müdürleri ile birlikte toplantı düzenleyerek okul binaları ve donanımları, bahçe düzenlemeleri ve boya eksiklerini tespit eden Silivri Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 1 trilyonluk hizmet sundu.

Ekipler halinde devam eden çalışmaları günün geç saatlerine kadar sürdürerek yeni dönemin sorunlardan arınmış bir şekilde başlamasını hedefleyen Silivri Belediyesi’nin çalışmaları, okul müdürlerinin “Ne istediysek verdiniz.” sözleri ile amacına ulaştığını ortaya koydu.

Silivri Belediyesi’nin sosyal sorumluluğu ile eğitim alanında yaptığı çalışmalar, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ile sınırlı kalmadı. Ekonomik şartlar nedeniyle okul ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken 1000 öğrenciye çanta ve kitap seti hediye eden Silivri Belediyesi’nin eğitime yönelik destek ve çalışmaları artarak devam edecek.
Eğitim alanındaki çalışmalardan memnuniyet duyan öğrenci velileri de, okullarına astıkları afişler ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a teşekkür ettiler. Teşekkür afişlerinde, “Okulumuza katkılarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 07:40:18
Güncelleme :15 Eylül 2005 Perşembe 07:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?