18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Eski başkana vefa

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karakaş, Namık Öndeş ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediyesi Eski Başkanı Şaban Demiray’ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu ile yakından ilgilendi.

Silivri’de 1973-77 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten, aktif rolü ile ilçe siyasetine yön veren çıkışları ve renkli siması ile tanınan Şaban Demiray, rahatsızlığı nedeniyle evinde bakım görüyor. Kızı Gülçin Özen ile Piri Mehmet Paşa Mahallesi’ndeki evinde yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle dışarıya çıkmayan “Şaban Baba”, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karakaş, Namık Öndeş ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri tarafından evinde ziyaret edildi.

Hasta yatağından kalkarak misafirleri ile sohbet eden Şaban Baba, mesleki ve siyasi geçmişi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Şaban Baba’nın durumunu çok iyi gördüğünü belirten Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Daha iyi olup aramıza gelmenizi bekliyoruz. Bilgi ve görüşlerinize her zaman ihtiyacımız olacak” dedi.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 05:56:07
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 05:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?