17
Mayıs
2024
Cuma
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

6’ncı kattaki eve esrarengiz baskın

Kimliği belirsiz 3 kişi, 6’ncı kattaki daireye çıkıp yalnız yaşayan kadını dövdüler, el ve ayaklarını bağladıktan sonra cep telefonunu alarak kaçtılar.

ÜSKÜDAR’da önceki gece üç kişi, saat 21.30 sıralarında Esatpaşa Mahallesi’ndeki İmar İskan Blokları’na geldi. Kimliği belirsiz kişiler, 3 ay önce bir erkekle birlikte kiraladığı 6. kattaki dairede yalnız yaşayan Pınar Akar’ın (24) zilini çaldı. Otomatiğe basarak kapıyı açan Akar, dairesi önünde gelenleri bekledi. Yukarı çıkan saldırganlar evin içine soktukları Akar’ı tekme tokat dövdü. Akar’ın el ve ayaklarını bağlayan saldırganlar cep telefonunu alarak kaçtı. Sürünerek kapıya kadar gelen Akar, yardım istediği komşuları tarafından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

‘Tanımıyorum’ dedi

Kafasında yaralar oluşan, dudakları patlayan ve yüzünde şişlikler oluşan Akar, ifadesinde saldırganları tanımadığını açıkladı. Yakınlarının geldiğini sanarak kapıyı açtığını söyleyen Akar, ‘Beni içeri iterek daireye girdiler. Acımasızca üstüme saldırıp dövdüler. Ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. Sonra cep telefonumu alıp kaçtılar’ dedi. Polis, esrarengiz saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.
hürriyet gazetesi
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 08:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?