18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Çarşamba konserlerine büyük ilgi

Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi'nde her ayın ilk Çarşamba günü düzenlenen "Çarşamba Konserleri"nin bu ayki solistleri TSM Sanatçıları Adnan Mungan ve Eda Karaytuğ oldu.

İki bölümden oluşan programın birinci bölümünde solist Adnan Mungan repertuarını seslendirdi. İkinci bölümde ise Eda Karaytuğ sahne aldı. Seslendirilen eserler seyirciler tarafından beğeniyle takip edildi.

Yoğun izleyici bulan gecede, özellikle gençlerin katılımı dikkat çekti. Salındo yer kalmayınca, bazı konuklar dışarıda misafir edildiler. Müziksever Üsküdarlıların yanı sıra, gecey Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır ve Başkan Yardımcıları Nur Osman Aslan ile Hilmi Türkmen de katıldı.

Bu arada Çakır'ın, Yeni Kültür Merkezi Projesine dair müjdesi konukları sevindirdi. Başkan Çakır, 6 Mayıs 2005 Cuma günü yapılacaak "Ercüment Batanay'ı Anma Gecesi"ne tüm konukların davetli olduklarını söyledi. Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır saz ve ses sanatçılarına da çiçeklerle teşekkür etti.

Konserin sonunda ise sanatçılar Nimet Çalık ve Şivekar Grubu’nun hazırladığı, çini sanatının güzel örnekleriyle oluşturulmuş serginin açılışı yapıldı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 13:20:47
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 13:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?