19
Mayıs
2024
Pazar
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Milletvekilinin evini soydular

AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz’ün Üsküdar’daki evine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, evdeki değerli eşyaların yanı sıra, evde anahtarını buldukları otomobili de alarak kayıplara karıştı.

AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz’e ait, Üsküdar Sultantepe Mahallesi Hüseyin Baykara Sokak, Hüseyin Baykara Apartmanı Kat 2’de bulunan 8 numaralı daireye, sabah saatlerinde hırsız girdi. Gündüz’ün eşi Hayriye Gündüz ve oğlu Oğuzhan’ın evde olduğu sırada, mutfak camından içeri giren hırsız ya da hırsızlar, evde bulunan kredi kartları, yaklaşık 1 milyar lira ve cep telefonlarını aldılar. Hırsızlar, anahtarını buldukları ve Oğuzhan Gündüz’e ait olduğu öğrenilen Golf marka otomobili de alarak olay yerinden kaçtı.

Sabah kalktıklarında, darmadağın edilmiş daireyi gören Gündüz ailesi, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme başlattı. Milletvekilinin eşi Hayriye Gündüz, "Sabah namazına kalktığımda evin dağınık olduğunu gördüm. Hırsız girdiğini anladık ve polise haber verdik" dedi.

Bu arada evin daha önce de soyulduğu öğrenildi. Polis, hırsız ya da hırsızların bulunması için soruşturma başlattı.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 10:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?