22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Otobüs yangını paniğe neden oldu

Üsküdar'da park halindeki bir otobüs yandı. Görgü tanıklarının ifadeleri, olayın kundaklama sonucu yaşandığı iddialarını gündeme getirdi. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında Üsküdar Çiftlik Caddesi, Ulus Sokak üzerinde meydana geldi. İsmail Güney'e ait olduğu öğrenilen servis otobüsü bir anda alev aldı. Yangını gören vatandaşlar, olayı polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını köpük ve su kullanarak söndürdü. Bu arada otobüsten yükselen alevlerin hemen yanında bulunan evin camları kırıldı. 

Yangın sonrasında panik içinde olan mahalleli, itfaiyenin çalışmasını tedirgin gözlerle izledi. Bir görgü tanığı, olaydan bir süre önce cam kırılma sesi duyduğunu ve ardından otobüsün yanmaya başladığını iddia etmesi üzerine akıllara yangının kundaklama sonucu çıktığı sorusu takıldı. Evlerinin önünde yanan otobüs ile gergin saatler yaşayan bina sakinleri, Güney'e tepki gösterdi. Otobüsün yanlış yere bırakıldığını söyleyen vatandaşlar, yangın sırasında kırılan camların masrafının verilmesini istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri İsmail Güney'in ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 09:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?