28
Mayıs
2024
Salı
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Serbest kaldı yine anne-babayı dövdü

Üsküdar’da, uyuşturucu kullandığı için babasının polise yakalattığı lise öğrencisi 17 yaşındaki B.K., serbest bırakılır bırakılmaz uyuşturucu parası için anne ve babasına saldırdı.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan B.K. önceki gün geç saatlerde evine döndü. Uyuşturucu parası isteyen B.K. anne ve babasına saldırarak yumrukladı ve bıçak çekti. Komşuların ihbarı üzerine polisler B.K.’yı bir kez daha gözaltına aldı.

Oğulları tarafından dövülen Levent K. ve eşi Nurcan K.ise ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi sonrası Levent K. polise verdiği ifadede, "B. eve gelince uyuşturucu almak için para istedi. Vermeyince tartışmaya başladık. Üstümüze yürüdü. Yumruklayıp boğazımızı sıktı. Bize bıçak çekti. Gözü hiç birşey görmüyordu" dedi. Anne Nurcan K. ise "Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen tamamen tükenmiş durumdayız. Kendine ve bize zarar veriyor. Bizim onu sevmediğimizi düşünüyor. Sürekli para istiyor. Vermeyince bıçakla saldırıyor, kaba kuvvete başvuruyor. Biz onu el bebek gül bebek yetiştirmiştik. Her istediğini yerine getirdik demek ki hata yapmışız. Oğlumu ve bizi kurtarın" diye gözyaşı döktü. Yeniden gözaltına alınan B.K. tedavi için hastaneye yatırılacak.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2006 Cumartesi 09:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?