19
Mayıs
2024
Pazar
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Üsküdar Mc Donald's'da şiddetli patlama

 Üsküdar Acıbadem'deki McDonald's'ın otoparkında büyük bir patlama meydana geldi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Acıbadem'de bulunan McDoland's'ın otoparkında
saat 18.10 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte park halindeki araçlar ve McDoland's binasında maddi hasar meydana gelirken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve bomba uzmanı sevk edildi. Patlamaya, park halinde bulunan 34 EUS 75 plakalı otomobile yerleştirilmiş bombanın neden olduğu tahmin ediliyor.
Güvenlik güçleri, ikinci bir bomba ihtimaline karşı McDoland's binasında inceleme başlattı.
Üsküdar Acıbadem'de patlamanın meydana geldiği McDonald's'ta, ikinci bir bomba daha bulundu. Patlamanın yaşandığı McDonald's şubesine, öğlen saatlerinde bomba ihbarı yapıldığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Saat 18.10 sıralarında Üsküdar Acıbadem'de bulunan McDoland's'ın otoparkında şiddetli bir patlama meydana gelirken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Otoparkta park halinde bulunan 34 EUS 75 plakalı otomobile yerleştirilmiş bombanın patlaması sonucu bazı araçlarda ve binada maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen uzman ekipler tarafından yapılan incelemede, içeride boru tipi bir bomba bulunduğu tespit edildi.
Bombanın fark edilmesinin ardından polis ekipleri bina çevresindeki önlemlerini artırarak, basın mensuplarını bölgeden uzaklaştırdı. Uzman ekipler, bombayı imha etmek için çalışma başlattı.
Öte yandan, patlamanın meydana geldiği McDonald's şubesine öğlen saatlerinde bomba ihbarı yapıldığı ortaya çıktı. Restorana gelen polis ekiplerinin, yapılan inceleme sonucunda herhangi bir bomba bulunamaması üzerine olay yerinden ayrıldığı belirlendi.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2004 Perşembe 19:50:59
Güncelleme :20 Mayıs 2004 Perşembe 20:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?