18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Teröristlerden biri muhasebeci çıktı

Zeytinburnu'nda geçtiğimiz gün meydana gelen ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili olarak kimlik tespit çalışması devam ediyor. Patlama ölen 2 kişiden birinin kimliği Adli Tıp Kurumu'nda yapılan çalışmalar neticesinde tespit edildi.

Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi, 42/6 Sokak, No: 5'te bulunan apartmanın 3 No'lu dairesinde meydana gelen ve bomba imalatı sırasında olduğu tespit edilen patlamayla ilgili olarak detaylar ortaya çıkmaya başladı. Patlamada hayatını kaybeden ve terör örgütü üyesi olduğu tahmin edilen 2 kişiden birinin kimliği tespit edildi. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesetler üzerinde yapılan kimlik tespitinin ardından cesetlerden birisinin 20 yaşındaki Erhan Türk isimli bir muhasebeciye ait olduğu belirlendi.

Erhan Türk'ün Sarıgazi'de oturduğu ve bir muhasebecinin yanında çalıştığı tespit edildi. Cenazeyi almak üzere Adli Tıp Kurumu'na gelen Türk'ün yakınları, cenazeyi teşhis etti. Yakınlarından alınan bilgiye göre Erhan Türk'ün 6 ay önce evi ve işini terkettiği ve 6 aydır kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 14:08:49
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 16:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?