23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR
Belediye Sayfaları

Amatöre destek turnuvası

Zeytinburnu Belediyesi'nin ilçedeki amatör takımlar arasında düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının ikincisi Cuma günü başlıyor. Ay sonuna kadar sürecek olan organizasyona 12 takım katılıyor.

Dörderli üç gruba ayrılan takımlar öncelikle tek devreli lig usulü kendi gruplarındaki diğer üç takımla karşılaşacaklar. İlk tur gruplarında ilk ikiye giren toplamda altı takım, ikinci tur gruplarında üçerli iki grup oluşturacaklar. Burada da birbirleriyle birer maç yapacak takımlar arasında her iki grupta ilk sırayı alan iki ekip finalde karşı karşıya gelirken, ikinciler de üçüncülük maçı yapacak.

Turnuvaya; Yıldızspor, Yeşil Ilgaz, Güneşspor, Merkezefendi, Türkistan Spor, Telsiz Spor, Damla Spor, Batı Trakya, Eroğluspor, Tepebağ, Beştelsiz ve Selvispor takımları katılıyor.

Organizasyon 5 Ağustos 2005 Cuma günü saat 17:30'da seremoninin ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın konuşmasıyla başlayacak. Turnuvanın ilk maçı aynı gün saat 18:00'de A grubunun iki takımı Yıldızspor ile Yeşil Ilgaz kulüpleri arasında oynanacak.
Öte yandan; turnuvanın son günü 30 Ağustos'ta final maçından önce Muharrem Hoca'nın jübilesi de yapılacak.

mertcan-Kenthaber-Zeytinburnu
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 00:48:48
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 02:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?