3
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Arabeskçilerin kavgasına hayranları da katıldı

Kocaeli Fuarı'nda sahne alan ünlü sanatçı Alişan, İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde, Mansun Kırmızıgül'ün posterini açan şahıs, Alişan hayranı bir genç kız tarafından tokatlandı.

Ünlü şarkıcı Alişan, Kocaeli Fuarı'nda hayranları ile buluştu. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde sahneye çıkan sanatçı, sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirdi. Konser sırasında bir genç, Alişan'ın kavgalı olduğu Mahsun Kırmızıgül'ün posterini açtı. Alişan'ın şarkılarına büyük bir coşku ile eşlik eden bir bayan ise posteri gencin elinden alarak sallamaya başladı. Ancak genç kız, posterdeki kişinin Alişan olmadığını fark edince, posteri atıp genci tokatlamaya başladı. Açılan posteri gören Alişan da gence, "Yanlış konsere geldin herhalde. O Rumeli Hisarı'nda" dedi. Konser boyunca türbanlı genç kızlar da bol bol halay çekerek eğlendiler.

Alişan, konser boyunca, sahneye atılan çakmak, toka, eşarp, bileklik, düdük ve tespihleri toplamak ile uğraştı. Bir ara eşya toplamaktan şarkı söyleyemez duruma gelen sanatçı, topladıklarını ise orkestra üyelerine verdi. Zaman zaman hayranlarını sahneye alarak oynatan Alişan, konserinin sonunda, geniş güvenlik önlemleri altında fuardan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2005 Cuma 18:23:14
Güncelleme :19 Ağustos 2005 Cuma 18:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?