19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYIROVA - KOCAELİ

Çayırova Sakarya'ya örnek oldu

ÇAYIROVA'NIN EĞİTİM PROJESİ SAKARYA'YA ÖRNEK OLDU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Kocaeli'nin Çayırova Belediyesi tarafından uygulanan 3 aşamalı eğitim projesini örnek aldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri projenin Sakarya'da uygulanması için Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'tan bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Nihat Çelik, Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan 3 aşamalı eğitim projesinin yerinde inceledi. Belediye kültür salonunda ÇAVEP adlı projeyi inceleyen heyet, projenin hazırlık aşamasından seminer zamanına kadar geçen sürede yapılan alt yapı çalışmaları hakkında Çayırova Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı. Heyet daha sonra Engelliler Eğitim Merkezini (Enişmer) ziyaret etti. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a ile görüşen heyet proje hakkında bilgi aldı.

Akbaş, belediye olarak eğitime önem verdiklerini kaydederek, "Şimdiye kadar belediye olarak eğitim konusunda birçok çalışma yaptık. Okulların düzenlenmesinden temizlik ve spor malzemelerine kadar birçok ihtiyacını karşıladık. Bunun yanında 3 aşamalı olarak geliştirdiğimiz kısa adı ÇEP olan Çayırova Eğitim Projesi'nin 2. aşaması devam etmektedir. Son aşamada okul çocuklarımızı da bir dizi eğitimden geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Heyet yetkilileri, Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin diğer belediyelere örnek olacağını, bölgelerinde buna benzer çalışmalar yapacaklarını dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 12:10:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 13:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?