19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYIROVA - KOCAELİ

Jön Türkler kupayı aldı

Çayırova Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Çayırova Sokak Basketbolu turnuvası sona erdi. 16 takımın yarıştığı turnuvada Jön Türkler takımı birinci oldu.

Turnuvanın final gecesi protokol müsabakasında Çayırova ilçe karması ile Gebze ilçe karması karşı karşıya geldi. Pota altında daha etkili ve skorer bir performans sergileyen Gebze karması 14-12'lik skorla şampiyonluğa ulaştı. Final akşamında 16 takım mücadele ederek şampiyonluk için ter döktüler. Yapılan müsabakalar sonrasında Jön Türkler takımı birinci, Gebze Kebap Dünyası takımı ikinci, Beybaba takımı üçüncü ve Armonika Sanat takımı dördüncü oldu.

İlki bu yıl düzenlenen ve büyük beğeni toplayan sokak basketbol turnuvası protokol müsabakalarında ev sahibi ekip Çayırova karması 2.'lik kupasına uzanan taraf oldu. Yerel sanatçılarında katılımıyla geçen organizasyon geceye ayrı bir renk kattı.
Katılımın yoğun olduğu gecede oynanan müsabakalar çekişmeli geçerken oynanan maçlarda basketbol adına güzel sahneler ortaya çıktı. Final maçlarının ardından yapılan kupa töreninde Jön Türkler birincilik kupalarını Darıca Kaymakamı ve aynı zamanda Çayırova Kaymakam Vekili Osman Ateş'ten aldı. İkincilik kupasını almaya hak kazanan Gebze Kebap Dünyası takımı kupasını Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'tan aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 15:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?