19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYIROVA - KOCAELİ

SP Çayırova ilçe başkanı; Sağdıç

SP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI SAĞDIÇ OLDU

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatının kongresinde Nayim Sağdıç ilçe başkanı seçildi.

Sindrella Düğün Salonu'nda yapılan ilçe kongresi büyük ilgi gördü.

Kongreye eski Denizli Milletvekili, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmet Kandoğan, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ile çok sayıda partili iştirak etti.

Kongrede ilk konuşmayı tek aday olarak kazanan Nayim Sağdıç yaptı. Sağdıç, Saadet Partisi çatısı altında siyaset yapmaya davet ederek, "Biz yeni bir dünya düzeni kurmak için yola çıktık. Bu evrensel düşüncemiz mutlak zafere ulaşacaktır. Siyasetin merkezi olan, milli görüşü temsil eden Saadet Partisi'nde herkesi siyaset yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Erol Pekcan ise AK Parti'yi eleştirerek, "Herkes Milli Görüş ekseni dışında siyaset yapılamayacağını gördü. Milli Görüş üzerinize giyilen bir gömlek değil, yürek işidir. Saadet Partisi yapılacak ilk seçimlerde başarılı olacaktır. Dün Saadet Partisi ismini bile ağızlarına almayanlar bugün Saadet Partisi iktidarını görmüşlerdir. Bu kutlu yürüyüş iktidara kadar devam edecektir" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi kadrolarına 29 Mart seçimlerinden hemen önce katıldığını, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte siyaset yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ümmet Kandoğan da konuşmasında, Saadet Partisi'nin iktidar yürüyüşüne başladığını, Çayırova'da bu coşkuyu gördüğünü belirtti.

Yapılan seçim sonucu Nayim Sağdıç başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Bülent Kanca, Cevat Özmen, Cihat Demirkol, Fatih Kalaycı, Fehimnur Güven, Fikret Ayyıldız, Halil Çelik, Halit Alkan, Hasbi Aydın, Oğuzhan Ayyıldız, Orhan Gökmen, Rahmi Özkal, Zekeriya Seymen ve Zeynel Bulut.

SP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI SAĞDIÇ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 17:12:05
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 19:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?