20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Alo 188 cenaze hattı hizmete girdi

Kocaeli'nin Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen cenaze hizmetleri, vatandaşın işlemlerini daha da kolaylaştırmak için bundan sonra yine ücretsiz olarak kullanılacak olan ALO 188 hattından devam edecek.

Çayırova'da mezarlık, morg ve defin işlemleri için artık tek bir numara kullanılacak. Cenazesi olan veya çeşitli cenaze hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Çayırova Belediyesi mezarlık işleri servisince yürütülen her türlü hizmete 188 numaralı ücretsiz telefondan ulaşabilecek.

Mezarlık çalışmaları çerçevesinde halk memnuniyetinin ön planda tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Ekrem Faruk Taşcı "Defin işlemlerinin tamamı ücretsiz olarak yapılmaktadır. Sınırları genişletilerek, büyütülen mezarlık alanında çeşitli yenilikler yapılmış ve mezarlığımız daha modern bir yapıya kavuşmuştur. Çayırova'ya faydası olacak her türlü çalışmada halkımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Halkımızın defin hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilmeleri için ALO 188 numaralı telefon hattı hizmete başladı. Acılı günlerinde tüm halkımız defin hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 21:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?