30
Nisan
2024
Salı
GEBZE - KOCAELİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Gebze Meslek Yüksekokulu, Gebze bölgesi Sanayi yoğunluğu ve istihdam ihtiyacı olan teknik elemanların sanayi’nin ihtiyaçları doğrultusunda karşılanması ve bu amaçla "Sanayi-Üniversite" eğitim işbirliğinin gerçekleşmesi amacıyla 2000 yılında Kocaeli Üniversitesine bağlı olarak kurulmuştur. Kuruluş amacına uygun olarak eğitim, teknik ağırlıklı olarak planlanmış ancak, gerek yöre ihtiyaçları ve gerekse Ülkemiz personel ihtiyaçları gözönünde tutularak İktisadi ve İdari Programlar Bölümü de eğitim programlarına dahil edilmiştir.

Gebze Meslek Yüksekokulu, 6 eğitim öğretim programı ile 2001-2002 eğitim öğretim yılında 183 öğrenci ile faaliyete başlamıştır. 2009-2010 eğitim öğretim yılı itibarı ile 596’sı kız ve 1965’i erkek olmak üzere toplam 2561 kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Emek Mah. Bosna Cad. No:82
Adres2 :Gebze / Kocaeli
Posta Kodu :41410
Telefon :(0262) 742 32 90
Faks :(0262) 742 40 91
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.