18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Arapçeşme'ye yeni meydan

ARAPÇEŞME'YE YENİ MEYDAN

Gebze'ye yeni meydanlar kazandırmak için kavşaklarda bulunan çok sayıda trafoyu yıkan belediye, Arapçeşme Mahallesi'ne de modern bir meydan ve park yapıyor.

Gebze Belediyesi hizmet binası ve Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi karşısında yer alan Balkan Parkı'nda çalışmalar devam ediyor. Park ve meydan çalışmasını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Maksadımız ilçe merkezi ve Eskihasar'da başlattığımız değişimi Gebze'nin her mahallesinde, şehrin her noktasında hissettirmektir. Balkan Parkı hem park, hem meydan görünümü ile belediye binamızın çevresine ve Arapçeşme Mahallesi'ne ayrı bir güzellik katacak" dedi.

Caddelerden sokaklara, parklardan kaldırımlara kadar Gebze'nin her yerinde topyekun bir değişim başlattıklarını ifade eden Köşker, "İlçemiz hizmetlerle hızla değişiyor ve güzelleşiyor. Yaptığımız her çalışmanın, her hizmetin kalıcı olmasına özen gösteriyoruz. Gebze önümüzdeki günlerde estetik kalitesi yüksek proje ve hizmetlere daha fazla tanıklık edecek. Çünkü Gebze halkı her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Balkan Parkı önünden geçen Gençlik Caddesi'nin de programına alındığını vurgulayan Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Balkan Parkı ve cadde yenileme çalışması ile birlikte Gençlik Caddesi farklı bir çehreye kavuşacak. Meydan ve cadde yenileme çalışması Gençlik Caddesi ve çevresindeki değişimi tetikleyecek. Bölge esnafı ve vatandaşlarımız dükkanlarını ve bina cephelerini güzelleştirme ihtiyacı duyacak" diye konuştu.

ARAPÇEŞME'YE YENİ MEYDAN
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 12:06:00
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 15:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?