25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Bakan Ergün Eskihisar'da

BAKAN ERGÜN ESKİHİSAR'DA

Demokratik açılım ve anayasa değişiklik paketi ile ilgili konferans vermek için Gebze'ye gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, toplantı öncesi başkanlarla birlikte Eskihisar'da sahil düzenleme çalışmalarını inceledi. Bakan Ergün'ü bilgilendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ile çok sayıda AK Parti ilçe başkanın da eşlik ettiği inceleme gezisinin ardından bir açıklama yapan Bakan Nihat Ergün, "Belediyelerimiz Kocaeli'nin her tarafında güzel çalışmalar yapıyor. Sahil düzenleme çalışmaları ile Eskihisar Gebze'ye yakışır güzel bir görünüme kavuşuyor. Eskihisar yeni yüzüyle sadece Gebze bölgesinin değil, bütün Kocaeli halkının gezip dinlenebileceği nezih bir mekan haline geliyor" dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Eskihisar sahilindeki gezi ve incelemelerden sonra Eskihisar Old Castle Hotel'de ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 18:33:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 09:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?