18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Bakan Pepe, mobilya mağazası açılışına katıldı

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, bugün bir dizi açılış için geldiği Gebze'de isim vermeden muhalefet partisi CHP’ye yüklenerek, "Bu millet 2.5 yıldır herkesin amel defterini tutuyor. Senin de benim de defterimi tutuyor. Deftere bak bakalım senin adına ne yazılmış" dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Gebze’de yoğun programına ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki Gebze Hizmet Binası’nın açılış törenine katılarak başladı. Bakan Pepe, hizmet binasının açılış kurdelesini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Erdal Ata ile birlikte kestikten sonra, bir süre hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Pepe, daha sonra Hacıhalil Mahallesi’nde bulunan Doğtaş Mobilya’nın açılış törenine katıldı. Türkiye mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan Doğtaş Mobilya’nın yeni konsepti olan "Doğtaş Evim" Mağazaları’nın ilkinin açılışını gerçekleştiren Bakan Pepe, törende yaptığı konuşmada ise, isim vermeden ana muhalefet partisi CHP’ye yüklendi.

Bakan Pepe, "Bazıları kara kara gözlükler taksa da, bazıları hadi seçime deseler de, sanki seçime girsek bir şey değişecek. Sanki seçime girsek, hadi seçime diyenler, tek başına iktidara gelmek şöyle dursun, daha önceki parlamentoya girebildikleri milletvekilleri sanki girebilecekler. Millet 2.5 sene içerisinde herkesin amel defterini tutuyor. Senin de benim de defterimi tutuyor. Deftere bak bakalım senin adına ne yazılmış. Sadece gerginlik üretmekle, sadece miadı dolmuş siyaset terminolojisi kullanmakla hiçbir kimsenin bir şey kazanması mümkün değildir. Türkiye’nin seçime ve gerginliklere değil, istihdama, işe, yatırıma ve ihracata ihtiyacı var" diye konuştu.

Mobilya sektörünün Türkiye’nin yükselen ve parlayan yıldızı olduğunu da ifade eden Bakan Pepe, "Mobilyacılığın bir yüzüne baktığımızda bizim bakanlığımız da var. Milyar doları mobilya sektöründe aştık. Mobilya sektörü, en çok istihdam sağlayan sektörlerden birisidir. Türkiye’nin ihracatta rakipsiz olabileceği sektör mobilya sektörüdür" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yanındaki heyetle bir süre mağazayı da gezen Bakan Pepe, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’dan, mağazada satışa sunulan ürünlerle hakkında bilgi aldı. Türkiye’de 400. mağazasını Gebze’de açan ve 3 bin 200 metrekare kapalı alandan oluşan Doğtaş Mobilya’da, mobilyanın yanısıra, ev ürünlerin tamamını bulmak mümkün. Bakan Pepe, Gebze’de son olarak Köşlüçeşme Mahallesi’nde Alışan Şirketler Grubu’nca yapılması planlanan Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu’nun temel atma törenine katıldı. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, temel atma töreninin ardından bazı programlara katılmak üzere İzmit’e geçti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 15:33:39
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 14:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?