18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Başkan yardım elini uzattı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Darıca Belde Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, felçli Oğuz Bal ile ihtiyaç sahibi ailesine yardım eli uzattı. Karabacak, Osman Gazi Mahallesi’nde ikamet eden 9 yaşındaki Oğuz ile ailesine kumanya yardımında bulundu..

Başkan Karabacak, Fehmi ve Çiçek Bal çiftinin oğlu felçli Oğuz Bal’a yanında götürdüğü bir adet Fenerbahçe forması, atkısı ve futbol topu hediye ederek sevindirdi. Felçli Oğuz Bal, fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirti. Aileye kumanya yardımında da bulunan Başkan Karabacak, bundan sonra da yardımlarının süreceğini söyledi.

Beldede bugüne kadar bir çok ihtiyaç sahibine yardım elini uzattıklarını belirten Başkan Şükrü Karabacak, "Kimsesiz ve yoksul vatandaşlarımızın yanında olmak, bizim birinci vazifemiz. Göreve geldiğimizden beri yardıma muhtaç insanlarımıza kumanya, giyecek ve yakacak konusunda sürekli yardımlar yaptık. Bundan sonra da yardımlarımız sürecek. Vatandaşlarımız aç susuz yatarken, bizlerin tok yatmasına vicdanımız elvermiyor. Ayrıca Oğuz’un hastane gidip gelmesini kolaylaştırmak için de bir araç tahsis edeceğiz" dedi.

 Başkan Karabacak’ın ziyaretinden ve yardımlarından ötürü çok duygulandıklarını ifade eden Bal ailesi ise, Karabacak’a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 16:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?