18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Bayramoğlu'nda gözyaşı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Darıca Beldesi’nde dün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kooperatif cinayetinde ölenlerin cenazeleri bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gebze’nin Darıca Beldesi Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki Ekşioğlu Şafak Kent Konut ve Yapı Kooperatifi’nde dün meydana gelen olayda kooperatifin eski başkanı Davut E. (Ekşi), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kooperatifin yeni yönetim kurulu üyelerinin üzerine ateş etmiş, olayda kooperatifin yeni Başkanı Öznur Sabancı (27) ile Denetleme Kurulu Üyesi Nazım Çakmak (40) ve arsa sahibi Makbut Duru (80) hayatlarını kaybetmiş, Yönetim Kurulu Üyesi Öner Kara (44) ise yaralanmıştı.

Olayın ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazeler, bugün aileleri tarafından teslim alındı. Makbut Duru’nun cenazesi, bugün Bayramoğlu Fatih Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip, toprağa verilmek üzere memleketi olan Sakarya’nın Akyazı ilçesine gönderildi. Duru’nun cenazesine ailesi ve sevenlerinin yanısıra, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan da katıldı. Olayda hayatlarını kaybeden Nazım Çakmak’ın cenazesi İstanbul Pendik’te, Öznur Sabancı’nın cenazesiyse Bayramoğlu’nda kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 16:48:13
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?