19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Belediye 2 yıla 22 park sığdırdı

GEBZE BELEDİYESİ İKİ YILA 22 PARK SIĞDIRDI

Son iki yılda park çalışmalarına büyük ağırlık veren ve toplam 21 parkı hizmete sunan Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osman Yılmaz Mahallesi’nde yeni bir park daha inşa ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Mualla Ateş Benzinliği arkasında yer alan yerleşim alanında inşa ettiği park yaklaşık 2.5 dönümlük bir alanı kapsıyor. Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu çevresindeki alanda inşa edilen gezi ve dinlenme parkı ve çevresinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Park alanına oturma grupları ve fitnes spor aletleri de monte edilecek. Eskihisar ve Körfez manzaralı park tamamlandığında vatandaşlar, hem çocuklarıyla gezinti yapıp dinlenebilecek, hem de fitnes spor aletlerinde spor yapma olanağı bulacak.

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi 2011 yılında da Gebze genelinde park inşa ve yeşillendirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini bildirdi. Yetkililer, imar planlarında park ve yeşil alan olarak ayrılan tüm noktalarda park inşa edileceğini belirterek, yıl sonuna kadar en az on parkın daha tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri “şehrimizin değişik mahallelerinde çok sayıda park alanını çalışmaya hazır hale getiriyoruz. Amacımız bu yıl hedeflediğimiz park sayısının üzerine çıkmaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 14:19:05
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 23:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?