18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Belediyeye üç yeni araç

BELEDİYEYE ÜÇ YENİ ARAÇ

Gebze Belediyesi, kasasından hiç para çıkarmadan biri hibe, ikisi tamir-bakım ustalarının hünerleriyle yapılan üç yeni aracı hizmete soktu.

Gebze Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan araç tamir-bakım ustaları, ekonomik ömrünü tamamlamış araçların parçalarıyla iki yeni araç inşa etti. Gebze Belediyesi’nin emektar araç tamir-bakım ustalarının sıfırdan inşa ettiği kamyonet park bahçeler müdürlüğüne, Jcb kepçe iş makinesi ise ALO MOLOZ hattı hizmetinde kullanılmak üzere temizlik işleri müdürlüğüne verildi. Bir firma tarafından hibe edilen ve daha sonra asfalt robotuna dönüştürülen yeni araç ise Fen İşleri Müdürlüğü teslim edildi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir aylık yoğun çalışma sonucu bitirilen araçları yenileyen personeli ve Ulaştırma Hizmetleri Sorumlusu Zekeriya Altuntaş’ı tebrik etti. Araçlar AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ile belediye meclis üyelerinin katıldığı sade bir törenle ilgili müdürlüklere teslim edildi. Hizmete sunulan araçların toplam değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu bildirildi.

Köşker, belediye kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı prensip edindiklerini belirterek, “İkisi ustalarımız tarafından yapılan, bir tanesi de hibe edilen üç aracı maliyetsiz olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Göreve başladığımızdan beri tasarrufa azami ölçüde dikkat ediyoruz. Bugün hizmete sunduğumuz bu araçlar da bu anlayışımızın bir sonucu olarak inşa edildi ve yılların tamir ustası personelimizin gayretleriyle sıfırdan halkımızın hizmetine girdi” diye konuştu.

BELEDİYEYE ÜÇ YENİ ARAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:11:02
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 15:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?