27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Bu kampanya ev yeniletir

EVİNİ YENİLE KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Halk Bankası'nın Türkiye genelinde yapı malzemeleri üreticisi 83 firma ile birlikte yürüttüğü "Evine yenile" kampanyasına Gebzeliler büyük ilgi gösteriyor.

Yüzde 0.33 faiz oranıyla 36 aya varan vade ve 2 ay taksit erteleme imkanı sunulan kampanyanın İzmit ve Gebze'deki iştirakçisi Özyapıtek Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Özyılmaz, Gebze'de halkın kampanyaya ilgi gösterdiğini söyledi.

Kampanya çerçevesinde montalama dahil olmak üzere evlerin eskiyen her yerinin elden geçirildiğini kaydeden Fethi Özyılmaz, Halk Bankası'nın 2 bin TL'den 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırdığını kaydetti.

Uzun zamandır evini yenilemek isteyip de ekonomik imkansızlıklardan ötürü bir türlü tadilata başlayamayan ev sahiplerinin bu fırsatı kaçırmamalarını isteyen Özyılmaz, "Yıllardır kullanılan fakat maddi imkansızlıklar sebebiyle bir türlü tadilat yaptıramayanlar bu fırsatı kaçırmasın. Halk Bankası'nın kredi miktarı ve faiz oranları çok uygun. Özellikle kış aylarının yaklaştığı bugünlerde evinize yalıtım sistemi yaptırmanın zamanı geldi. Isınmayla ilgili yapılacak tasarruf bile yeterli" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 16:33:00
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 16:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?