22
Mayıs
2024
Çarşamba
GEBZE - KOCAELİ

Çalıntı otomobilin bagajından ceset çıktı

Gebze'nin Dilovası beldesinde bugün meydana gelen olayda, bir firmada bekçi olarak çalışan bir kişi, çalıntı olduğu tespit edilen bir otomobilin bagajında öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, vatandaşların bir otomobilin durumundan şüphelenerek polise haber vermesi üzerine Şeyh Şamil Caddesi üzerine giden Dilovası Karakolu’na bağlı ekipler, çalıntı olduğu tespit edilen 34 PFL 96 plakalı otomobilin bagajında, dövülerek hunharca öldürülmüş bir erkek cesedi buldu.

Yapılan araştırmada cesedin, Dilovası’nda faaliyet gösteren Hürsan Dorse isimli bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Özdemir (32) isimli kişiye ait olduğu tespit edildi. Yaklaşık 3 gün önce işe başladığı ve olay günü çalıştığı öğrenilen Özdemir’in, öldürülmesiyle ilgili olaya Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı cinayet masası ekipleri el koyarken, yapılan incelemede ise, cinayetin işlendiği aracın Dilovası’ndan gece çalındığı belirlendi.

Kimliği belirsiz cinayet zanlısı kişi ya da kişilerin bekçiyi öldürdükten sonra aracın bagajına koyarak uzaklaşmak istedikleri, ancak bindikleri otomobilin lastiği patlayınca, cadde üzerinde bırakarak kaçtıkları da ortaya çıktı. Şahısların kaçmadan önce, aracın bagaj kısmındaki kaputuna da, tehdit dolu küfürler yazdıkları görüldü.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Muhammet Özdemir’in cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Sabaha karşı işlendiği tahmin edilen cinayetin ardından, araştırmalarına başlayan güvenlik güçleri cinayet zanlısı kişi ya da kişileri yakalamaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 18:29:23
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 14:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?