18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Canlı yayında saldırı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Sen Olsaydın" isimli bir programa, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nden telefon ile katılan bir kişinin evine yapılan saldırı, polislerin erken davranması sayesinde ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden Fatma K. (Kavran), soyadı bilinmeyen Şengül isimli bir arkadaşıyla birlikte, özel bir televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan "Sen Olsaydın" isimli programa katıldı. Programda Fatma K., aynı mahallede oturan Yaşar A. (Aslan) isimli kişinin kendisine sarkıntılık ettiğini iddia etti. Şengül isimli kız da, Fatma K.’nın kendisine Yaşar A. ile çıktığını anlattığını ve kendisinin de Fatma’ya "O adamla çıkma, beni taciz etti" şeklinde uyarıda bulunduğunu söyledi.

Canlı yayın devam ettiği sırada telefonla yayına katılan Yaşar A. ile eşi, kızların söylediklerini yalanladılar. Bu sırada Fatma K.’nın erkek kardeşi M.K (Muhammet Kavran-16) olaya sinirlenerek, telefonla canlı yayına bağlanan Yaşar A’nın evine bıçakla saldırıda bulundu. Bu sırada telefon açık olduğu için olayların tüm gelişimi de canlı yayından duyuldu. Sunucunun telkinlerinin işitildiği olay sırasında programa katılanlar da heyecanlı dakikalar yaşadı. Olayı canlı yayından izleyen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, saldırı olayını sezerek, hemen eve gittiler ve M.K.’yi kimseyi yaralamadan yakalayarak gözaltına aldılar.
Bu arada Fatma K.’nın annesi Elmas K., kızına sarkıntılıkda bulunduğu gerekçesiyle Yaşar A. hakkında Emniyet Müdürlüğü’ne şikayetçi olduğu, Yaşar A’nın ise Kavran ailesi hakkında uyuşturucu madde kullandıkları yönünde şikayetçi olduğu öğrenildi.

gebze
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 13:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?