23
Mayıs
2024
Perşembe
GEBZE - KOCAELİ

Cep telefonu cinayetinin katil zanlıları Gebze'de

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Darıca Beldesi’nde yaklaşık bir ay önce kahveci Muhittin Gönen’in cep telefonunu çaldıktan sonra öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 6 kişiden ikisi, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İstanbul’da düzenlenen bir operasyonla yakalanarak bugün Gebze’ye getirildi.

Yaklaşık bir ay önce Darıca Beldesi’nde yaşanan olayda kahveci Muhittin Gönen’in cep telefonunu alarak kaçmaya çalışan ancak Gönen’in kendilerine müdahale etmesi üzerine boynundan bıçaklayarak ölümüne neden oldukları iddia edilen Aydın Koç ile İsmail Çetin, bugün Gebze Sağlık Ocağı’na götürülerek sağlık muayenesinden geçirildi.

Oldukça soğukkanlı oldukları görülen zanlılardan İsmail Çetin, basın mensuplarının cinayeti kendisinin işleyip işlemediği şeklindeki sorularına "Hayır" cevabını verdi. Diğer zanlı Aydın Koç ise, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Zanlılara sorgulanmaları için savcılık tarafından 2 gün daha ek süre verilirken, olaya karıştıkları belirlenen 4 kişinin daha aranmasına devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 17:02:32
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 17:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?