18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Cinayet böyle ortaya çıktı

JANDARMA TOPRAK İZİNDEN VAHŞETİ ÇÖZDÜ

Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, çifte valiz cinayetlerini kısa sürede çözerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen çifte valiz dehşeti, Dilovası Jandarma Komutanlığı ekiplerinin devriye gezerken yol kenarında yeni kazılmış alandan şüphelenmesiyle başladı.

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mikail Arıkan, bölgede incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri ile kazılmış alanı ve etrafını inceleyen Arıkan, içinde ceset olan iki valizin toprağa gömüldüğünü tespit edince durumu savcılığa iletti.

Nöbetçi savcının olay yerine intikal etmesinin ardından parçalanmış olarak valize doldurulduktan sonra toprağa gömülen cesetler çıkarıldı. Cesetler üzerinde ön inceleme yaptıktan sonra harekete geçen Kocaeli jandarma ekipleri, dört koldan yürüttüğü çalışmayla kısa sürede maktul Cengiz Nurçin ile Nizam Polat'ın kimliklerini tespit etmeyi başardı.

Cengiz Nurçin ve Nizam Polat ile ilgili araştırmalarını derinleştiren jandarma, öldürülen kişilerin Ümraniye'de ikamet ettiğini ve çok sayıda suçtan sabıkalı olduğunu belirledi. Bunun üzerine soruşturmayı Ümraniye bölgesine kaydıran jandarma ekipleri, sabahlara kadar çalışarak cinayet işlediği ve azmettirdiği ileri sürülen kişileri tespit etti. Jandarma tarafından kimlikleri polise bildirilen kişiler, büyük bir operasyonla gözaltına alınarak sorguya alındı.

İki cinayeti ortaya çıkaran Dilovası Jandarma Komutanlığı ekipleri, çifte valiz cinayetinde sergilediği performansla takdir kazandı.

JANDARMA TOPRAK İZİNDEN VAHŞETİ ÇÖZDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 17:38:00
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 20:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?