25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Eskiçarşı'da altyapı çalışması

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Eskiçarşı Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı.
Gebze ilçesinin araç trafiğine kapalı ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Eskiçarşı'da İSU tarafından altyapı çalışmalarına başlandı.

ISU'nun 20 gün içinde çalışmalarını bitireceği ve tüm altyapı çalışmalarının 2 ayda bitirileceği bildirildi. Başkan Danışmanı Şakir Bitmez ve İSU Gebze sorumlularıyla birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskiçarşı'da altyapı çalışması başlamadan bir gün önce esnafla bilgilendirme toplantısı yaptığını söyledi.

Köşker, "Gebze'de artık her çalışma öncesi vatandaşımızı, esnafımızı bilgilendireceğiz. Herkes ne yaptığımızı önceden bilecek. Teklif ve tavsiyeleri dikkate alacağız. Şeffaf olacağız" şeklinde konuştu.

Eskiçarşı'da İSU tarafından başlatılan yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke inşaatını 20 günde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Köşker, "İSU'dan sonra SEDAŞ, daha sonra da PALGAZ altyapı çalışması yapacak. Tüm altyapı çalışmalarını iki ay içinde bitireceğimizi ümit ediyorum. Ondan sonra üstyapı çalışmaları ile Eskiçarşı işlek, canlı, örnek bir cadde olacak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 17:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan taşdemir IP: 78.177.242.xxx Tarih : 30.04.2009 11:21:37

çalışmalar tüm  nızıyla devam ediyor...sonuçta iyi bir çarşı ortaya çıkacak...