27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Eskihisar karanlıkta kaldı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi sahil köylerinden Eskihisar'da uzun zamandır yanmayan sokak aydınlatma lambaları ve köyde devam eden sahil çalışmaları ciddi sıkıntıları sebep oluyor.

Gebzeliler'in akşam saatlerinde akın ettiği bölgelerden biri olan Eskihisar sahil kordonun neredeyse tamamı karanlıklar altında kaldı.

Sahilde devam eden çalışmalar, kazılan yollar, gelişi güzel yol kenarlarına yığılan inşaat malzemeleri sıkıntılarına aylardır yanmayan sokak aydınlatma lambaları da eklenince bölgeyi kullanan vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşamasına yol açtı.

Bölge esnafı ve bölgeyi kullanan vatandaşlar aylardır yanmayan sokak lambalarının neden yapılmadığını soruyor. "Eskihisar sahilinde yürüyemiyoruz" diyen vatandaşlar, SEDAŞ yetkililerinin artık soruna el atmasını istiyor.

Aylardır devam eden sahil çalışmalarının işleyiş şekline de tepki gösteren vatandaşlar, "Hem lambalar yanmıyor, hem de çalışmalar doğru düzgün yapılmıyor. Koca bir yaz sahili doğru düzgün kullanamadık. Gidecek başka bir yerimiz mi var" diyerek sitem etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 17:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?