27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Gasp zanlısına meydan dayağı

GEBZE’de bir vatandaşı kasıtlı omuz atıp yere düşürdükten sonra, cebindeki 3 bin 50 YTL'yi parayı zorla alıp kaçmaya çalışan 4 kişiden biri vatandaşlar tarafından yakalandı. öfkeli vatandaşlar, yakaladığı gaspçıyı polis gelene kadar evire çevire dövdü.

Olay Halk Bankası Gebze şubesi önündeki meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bankadan 3 bin 50 YTL çeken A.M. adlı vatandaşı takip eden 4 kişiden biri, kasıtlı olarak omuz atıp yere düşürdü. Daha sonra gelen 3 arkadaşı bu kişinin cebindeki 3 bin 50 YTL'Yİ zorla alarak kaçmaya başladı. Farklı taraflara kaçmakta olan 4 zanlıdan biri Hacı Halil Mahallesi, Körfez Caddesi üzerinde vatandaşlar tarafından yakalandı.

Öfkeli vatandaşlar, yakaladıkları zanlıyı tekme tokat dövdü. Olay yerine gelen polis bu kişiyi öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtarabildi. Üzerinden Gökhan Demir adına düzenlenmiş fotoğrafsız kimlik çıkan zanlı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

Parası gasp edilen vatandaşın da ifadesini alan polis, kaçan diğer 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Paranın da kaçan zanlılarda olduğu anlaşıldı.

Şenol AYDIN/DHA/Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 16:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?