27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Gebze 24 saat gözetleniyor

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 57 noktada faaliyete geçen güvenlik kameraları sayesinde güvenlik güçlerinin son 5 günde bir çok hırsızlık olayına anında müdahale ettiği bildirildi.

Şehrin 57 noktasında faaliyete geçen güvenlik kameraları MOBESE ile Gebze 24 saat izleniyor. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda faaliyete geçirilen kameralar, şehrin merkezi noktalarında ve D-100 karayolu üzerinde bulunmakta.

MOBESE ile özellikle hırsızlık olaylarında büyük bir azalma görüldüğünü ve bunun ilerleyen zamanlarda daha da azalacağını ifade etti. Muhabere Büro Amirliği haber merkezi tarafından takip edilen kameralar sayesinde, otoban Gebze gişelerden ve Şekerpınar gişelerden giriş yapan çalıntı oto tespit edilerek alındı.

Dün gece saat 02:00 sıralarında Eskiçarşı'da tornavida ile 3 iş yerinin kapısını zorlayan bir kişi MOBESE ile tespit edilerek suçüstü yakalandı. Ayrıca Hacı Halil Mahallesi 1203. sokakta saat 04:30 sıralarında halk otobüsünün kapısını zorla açarak hırsızlığa teşebbüs eden 17 yaşındaki Y.G. yine suç üstü yakalandı.

Şehrin işlek kavşakları ve caddeleri başta olmak üzere 57 noktada bulunan MOBESE'ler ayrıca D-100 üzerinde Dilovası, Gebze ve Şekerpınar otoban gişeleri giriş ve çıkışı, E-5 Mc Danolds mevkii, Dilovası OSB girişi ve jandarma köprüsü üzerinde bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 18:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?