19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Gebze sokaklarında kovalamaca

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerinden iç çamaşırı çalan 5 hırsız ile polisler arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Kaza yapan zanlılardan 1'i yakalanırken, 4'ü yaya olarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze, Beğlikbağı'nda gece saatlerinde 2 iş yerine giren hırsızlar, iç çamaşırları ve giyim eşyası çalarak bir minibüsle Çayırova istikametine doğru kaçmaya başladı. Kiralık olduğu öğrenilen ve plakaları çıkarılmış minibüse koydukları çalıntı malzemelerle uzaklaşan hırsızlar, iş yeri sahibinin ihbarı üzerine emniyet güçleri tarafından takibe alındı. Polis ekipleri ile hırsızlar arasında nefes kesen bir kovalama başlarken, izlerini kaybettirmek isteyen 5 şahıs araçla ara sokaklara girdi.

Aşırı hız ve sokakların dar olması sebebiyle Adnan Menderes Caddesi'nde yoldan çıkan minibüs, 34 UC 8186 plakalı araca çarptı. Çarptığı aracı da sürükleyen minibüs, çarpmanın şiddeti ile çöp konteynırına da çarpıp inşaata girdi.
Kazanın ardından yaya olarak ara sokaklara kaçan şahıslardan 1'i yakalanırken, 4 kişi yaya olarak kaçıp izini kaybettirdi. İstanbul Sultanbeyli'den geldiği öğrenilen şahıslardan Ö.F. (18), ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?