18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Gebze'de 2 ayrı kaza: 2 ölü

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne bağlı Denizli Köyü’nde, Denizli Göleti çevresinde mantar toplamaya gelen üç kişinin içinde bulunduğu otomobil gölete düştü. Kazada bir kişi boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Denizli Göleti çevresinde mantar toplamaya gelen Mustafa Öztürk (49), Ali Başer (46) ve Bekir Çelebi (75) isimli üç kişi, bir süre mantar topladıktan sonra evlerine gitmek üzere Mustafa Öztürk’ün kullandığı 34 HJK 61 plakalı otomobil ile yola çıktı. Göl çevresinden dolaşan otomobil, bu sırada büyükçe bir taşa çarptı ve aşırı hız yüzünden takla atarak göle düştü. Göle düşen otomobil içinde bulunan sürücü Mustafa Öztürk ile Ali Başer, otomobil batmadan camdan çıkmayı başarırken, Bekir Çelebi ise yaşlılığı yüzünden zamanında çıkamayıp, otomobille beraber suya gömülerek hayatını kaybetti. Kazadan kurtulanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ile sivil dalgıçlar, göle düşen otomobili kısa sürede bularak vinçle çıkarttılar. Kazada boğularak ölen Bekir Çelebi’nin cesedi de otomobilin içinde bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Bekir Çelebi’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Gebze Belediye morguna kaldırıldı. Kazaya sebep olan sürücü Mustafa Öztürk ise jandarma tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

SU BİRİKİNTİSİ KAZAYA NEDEN OLDU

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Darıca Nenehatun Mahallesi Tuzla Caddesi Nenehatun Mezarlığı yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Darıca Beldesi’nden Bayramoğlu Mahallesi istikametine gitmekte olan Abdülkadir Yaşar (23) yönetimindeki 34 YM 3880 plakalı minibüs, yağmur yüzünden yolda oluşan bir su birikintisine girdi. Aşırı hız ve su birikintisinin etkisiyle, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan minibüs, yol kenarındaki bir elektrik direğine çarptı. Kazada hurdaya dönen minibüsten ağır yaralı olarak çıkartılan sürücü Abdülkadir Yaşar, kaldırıldığı Osmangazi Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti. Yaşar’ın cesedi, Gebze Belediye Morgu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

KOCAELİ - İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2004 Perşembe 00:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?