28
Mayıs
2024
Salı
GEBZE - KOCAELİ

Genç kadın kayıplara karıştı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası Beldesi'nde ikamet eden evli ve bir çocuk annesi genç kadın, Ankara'daki annesini ziyaret ettikten sonra kayıplara karıştı. Yaklaşık 1 haftadır kendisinden haber alınamayan kadının kocası, elinde fotoğraflarla her yerde eşini arıyor.
 
Gebze'nin Dilovası Beldesi'nde ikamet eden evli ve bir çocuk annesi N.Ç. (24), bir süre önce annesini ziyaret için gittiği Ankara'da, aniden ortadan kayboldu. Genç kadının, Melisa isimli 2 yaşındaki kızını da annesinde bırakıp kayıplara karışması üzerine, kocası M.Ç. (39), elinde fotoğraflarla her yerde eşini arıyor.
 
Eşinden yaklaşık bir haftadır haber alamadığını belirten M.Ç. "Eşim, bir süre önce annesi Z.K.'yı ziyaret için Ankara'ya gitmişti. Yaklaşık bir hafta önce, annesinin evinde kızını ve kimliğini de bırakarak ortadan kayboldu. O günden beri hiçbir haber alamıyoruz. Sağ mı, ölü mü bilmiyoruz. Eşim daha önce de, yine babasının evindeyken yaptığı telefon görüşmelerinin kabarık gelen faturası nedeniyle, korkarak evden kaçmıştı. Ancak o zaman yaklaşık 1.5 ay aradıktan sonra bulup, getirmiştim. Şimdi ise hiç bir şey yokken yine ortalıktan kayboldu. Kendisi mi kaçtı yoksa kaçırıldı mı bilemiyorum" dedi.
 
Eşinin daha önceki kaçışı sırasında, bir kişiyle görüştüğünü tespit ettiğini de ifade eden M.Ç., "Eşimin Edirne'nin Keşan İlçesi'nde madencilik yapan M.K. isimli evli ve 3 çocuk babası bir kişi ile görüştüğünü belirledim. Zaten telefon görüşmelerini de bununla yapmış.

Daha önce kaçtığında, bu şahıs tarafından, kızımız Melisa'yı öldürmekle tehdit edildiğini söylemişti. Eşimin yine bu şahıs tarafından zorla alıkonulduğunu tahmin ediyorum. Yaptığım araştırmalarda, söz konusu bu şahsın da evini terkettiğini öğrendim. Eşimi aramak yüzünden bir işte de çalışamıyorum. Çok perişan oldum. Eğer kendi kaçtıysa, eşimin bir an önce evine dönmesini istiyorum. Kaçırıldıysa da eşimi gören ya da tanıyanların en yakın güvenlik birimine haber vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 22:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?