18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Gülser, 1 aydır kayıp

Diyarbakır’dan İstanbul’daki yakınlarını ziyarete gelen Gülser Turan isimli genç kadından, yaklaşık bir aydır haber alınamıyor.

Gebze'nin Darıca Beldesi’nde ikamet eden ablası Cemile Özkan, kardeşinin kaçırılıp kötü yola düşürülmesinden korktuğunu söyledi. Diyarbakır’dan yaklaşık 40 gün önce İstanbul Bağcılar’da oturan ağabeyi Halis Turan’ın yanına ziyarete gelen Gülser Turan (22) isimli genç kadın, İstanbul’a geldikten 10 gün sonra ablasının yanına gitmek isterken ortadan kayboldu. Yaklaşık 2 sene önce evlenip boşanan ve bu yüzden zaman zaman depresyon geçirdiği de öğrenilen Gülser Turan’ın, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Darıca Beldesi’nde yaşayan büyük ablası Cemile Özkan, kardeşinin kaçırıldığından korktuğunu söyledi.

Kardeşinin hayatından endişe de eden Özkan, geçimsizlik nedeniyle 2 sene önce eşinden boşanan kardeşinin, bu yüzden zaman zaman bunalım geçirdiğini belirtti. Kardeşi Gülser’in olay günü ablasına gitmek üzere abisinin evinden çıktığını belirten Cemile Özkan, "Kardeşim Halis, Gülser’i kaybolmasın diye ablası Nursel’in evine kadar takip etmiş. Gülser, eve girince tekrar geri dönmüş. Ancak ablası Nursel, o sırada evde yokmuş. Gülser ablasını evde bulamayınca geri dönmüş ve o zamandan beri de kendisinden bir haber alamıyoruz. Yaklaşık bir aydır kayıp. Kaçırılmış olmasından ve kötü yola düşürülmesinden korkuyoruz. Kardeşim herkesin dediğine inanır. Ölü veya diri bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Kardeşi Gülser’in ilkokul mezunu olduğunu ve İstanbul’u fazla bilmediğini de sözlerine ekleyen ablası Cemile Özkan, kardeşini gören veya tanıyanların en yakın emniyet birimine veya 0 262 745 70 62 numaralı telefona haber vermelerini rica etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 15:31:06
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 12:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?