19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

'Herkesin başkanı olacağım'

Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Gebze Belediye başkanı seçilen Adnan Köşker, kendisine oy veren vermeyen tüm Gebzelilere teşekkür etti. Köşker, açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Hizmet dağılımını eşit yapıp; herkesin, tüm Gebze’nin belediye başkanı olacağım” dedi.

Uzun bir seçim maratonundan sonra Gebze’deki seçimlerin galibi olarak sandıktan çıkan AK Parti adayı Adnan Köşker, seçilmesinden sonra kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Her zaman Gebze’yi bir bütün olarak düşündüğünü, adaylık sürecinde de bunu göstererek diğer partilerin ara mahallerdeki seçim ofislerini ziyaret ettiğini hatırlatan Adnan Köşker, “Şu parti, bu parti ayrımı hiçbir zaman yapmadım. Siyasi hayatımda herkese, tüm siyasi görüşlere eşit oldum. Adaylık sürecimde hiçbir rakibim hakkında kötü söz söylemedim” dedi.

Gebze Belediye başkanı olarak Gebze’deki herkesin başkanı olacağını, hiçbir zümre ayrımı yapmayacağını aktaran Köşker, “Siyasi hayatında gelgitleri olan biri değilim. Dün verdiğim sözlerin bugün arkasındayım. Gebze halkı teveccüh buyurdu ve beni Gebze Belediye başkanı seçti. Gebze’deki sivil toplum örgütleri, söylem üstünleri ve bu kentin tüm dinamikleri ile ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Çocuklarımızın yaşayacağı güzel bir kent oluşturmak için el birliği içinde çalışacağız” dedi.

Seçim çalışmalarında yoğun bir performans gösteren AK Parti yöneticileri ve teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Köşker, “Hizmet için çıktığımız yolda gece gündüz çalışan arkadaşlarımız oldu. Partimizin çok fedakar teşkilat mensuplarına şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Adnan Köşker önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yaparak kamuoyuna ayrıntılı bir açıklama yapacağını ifade etti.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 16:25:55
Güncelleme :31 Mart 2009 Salı 10:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa erbay IP: 88.246.12.xxx Tarih : 1.04.2009 22:28:13

Başkanlık göreviniz vatana millete hayırlı olsun bilecik pazaryeri halkı sizi unutmadı..