17
Mayıs
2024
Cuma
GEBZE - KOCAELİ

İlçe canlı yayın sonrası saldırıyı konuşuyor

Özel bir televizyon kanalında dün yayınlanan programda kendisi hakkındaki taciz iddialarını yanıtlarken taciz ettiği iddia edilen genç kızın erkek kardeşinin bıçaklı saldırısına uğrayan Yaşar Arslan, programa katılmak için İstanbul’a gitti.

Özel bir televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan "Sen Olsaydın" isimli programa katılan Fatma K. (17) ve Şengül isimli 2 genç kız, kızlarıyla arkadaş oldukları evli ve 4 çocuk babası Yaşar Arslan’ın (49) şantajla kendilerine tacizde bulunduğunu iddia etmişlerdi.

Bu iddia üzerine programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Yaşar A. evinde, canlı yayın sırasında, kızlardan Fatma’nın erkek kardeşi 16 yaşındaki M.K. tarafından bıçaklı saldırıya maruz kalmıştı.

Saldırıyı gerçekleştiren M.K. ise polis tarafından gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi 0442 Sokak 13 numarada oturan Yaşar Arslan’ın komşuları, kızlara taciz olayını duymadıklarını söyleyerek, sadece M.K.’nın (16) dün evi bastığını ve daha sonra polisler tarafından yakalanarak götürüldüğünü gördüklerini söylediler.

Fatma K.’nın inşaat işçisi olan babası Mevlüt Kavran da (50), olayın Yaşar Arslan’ın yeğenine kızlarından birini istemesiyle başladığını belirterek, "Yaşar benden yeğeni için kızımı istedi. Ben de ’nasipse olur’ dedim. Tanıdıklar çocuğun çalışmadığını söyleyince, bende Yaşar’a ’bu iş olmaz’ dedim. Öyle söyleyince bana ’Benim tüfeğim var, tabancam var. Senin kızlarının hayatıyla oynayacağım’ diyerek tehdit etti. Ben de ’Hiçbirşey yapamazsın’ dedim, olay da bundan büyüdü. Yaşar daha sonra benim kızıma arkadaşlık teklifi etmiş. Kızım bana olayı anlattı. Bunun yüzünden kızım okulundan da oldu. Televizyona neden çıktıklarını bilmiyorum, benim haberim yok. Yaşar’ı savcılığa şikayet ettik. Oğlum dün kız kardeşini televizyonda görünce, sinirlenerek eve gitmiş ve daha sonra polisler yakalamış" dedi.

Bu arada Fatma K.’nın annesi Elmas K.’nın, kızına sarkıntılıkta bulunduğu gerekçesiyle Yaşar A. hakkında Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunduğu, Yaşar A’nın ise Kavran ailesi hakkında uyuşturucu madde kullandıkları yönünde şikayetçi olduğu öğrenildi.

gebze
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 11:02:43
Güncelleme :13 Aralık 2004 Pazartesi 15:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?