19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

İş-Kur’dan personeline plaket

İş-Kur Gebze Şubesi önceki gün Gebze Öğretmen Evi’nde tüm personeli 2008 yılında göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı plaketle ödüllendirdi.

Gebze’de İş Müdürü iken 2008 yılında yılın bürokratı seçilen İş Kur Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukci ekibi ile birlikte bu başarıyı elde ettiklerini söyledi. Kaşukçi: “ 2008 yılında elde etmiş olduğumuz başarıyı ödüllendirmek amacı ile tüm personelimize bir teşekkür belgesi vererek onları yemekte bir araya getirmek istedik. Motivasyon amacı ile bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmaların daha da artacağına inanıyorum.”dedi.

Kaşukçi’den Gülmez’in ekibine övgü

Gebze İş Kur Müdürü Engin Gülmez ve tüm personelin başarılı çalışmalar yaptığını söyleyen Öztekin Kaşukçi “ bizim dönemimizdeki başarılı çalışmaları Engin Gülmez ve ekibi aynı başarıyı bizimde desteğimizle sürdürecektir. Gebze’de bu başarıyı elde eden en alt kademeden en üst kademeye kadar hepsinin bir başarı öyküsü var bundan sonraki süreçte Gebze için yeni başarı öykülerini yazacaklarına inanıyorum ve hepsine 2008’ de göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vermiş olduğumuz başarı belgeleri analarının ak sütü gibi helaldir.” dedi.

Kaşukçi: haftanın bir gününde Gebze’deyim
Gebzelilere daha iyi hizmet etmek adına personel sayılarımızı arttıracağız. Kocaeli’ye gelen her personelden Gebze ihtiyacı olan sayıyı alacaktır. İl Müdürü olarak Gebzdeki çalışmaların daha iyi takipçisi olmak ve buradaki projeleri daha da artırmak için haftanın bir günü mutlaka Gebze’de olacağım. KOMEK kursiyerlerimizi Mayıs ayının sonuna kadar 800 ile 900 kişiye ulaştıracağız. Kendi çalışmalarımızı KOMEK ile birlikte yapıyoruz. KOMEK, İş-Kur ve Milli Eğitim ile birlikte hareket ediyoruz.

Kaşukci “Yeni bir meslek yeni bir umuttur”
Kaşukçi ”Hedefimiz 2010 yılına kadar 15 bin kursiyeri meslek sahibi yapmak ve Gebze’de iş istihdamını geliştirmektir. Belediyeler ile birlikte hareket edebiliriz. Bize proje sunmak isteyene kapımız sonuna kadar açıktır. Gebze hak ettiği değeri alacaktır. Kocaeli’de düzenlenen istihdam fuarı bu sene Gebze’de düzenlenecek. Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası ile görüşme içerisindeyiz. Çeşitli meslek grupları ile görüşmeler yapacağız. Yeni bir meslek, yeni bir umuttur” dedi. Açılan kurslarda yaş sınırlaması olmadığını dile getiren Kaşukci, anket çalışması yaparak ihtiyaca göre kursları açtıklarını, topluma ve millete faydalı işler yaptıklarını dile getirirken ne kadar talep olursa o kadar kurs açılacağınıda sözlerine ekledi.

 

..
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 15:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?