27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Kickboks ustasını ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kickboks, Muay Thai ve boksta Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazanan Adem Bozkurt'u kabul etti.

Gebze'yi marka şehir yapmak için çalıştıklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebze'nin marka şehir olmasında Türkiye ve dünya çapında sportif başarıların da önemli katkısı olacağını düşünüyoruz. Adem Bozkurt Gebze'yi uluslararası platformlarda temsil ediyor. Biz spora önem veriyoruz. Gebzeli sporculara hangi branşta olursa olsun desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü Çetin Malkoç'un da katıldığı ziyarette Başkan Köşker Adem Bozkurt'a bir altın hediye etti. Gebze'nin dünya şampiyonu ve kemer sahibi genç kickbokscusu Adem Bozkurt (24), bugüne kadar kazandığı başarıları bundan sonra da sürdürmek istediğini ifade etti. Adem Bozkurt, "Başkanımızın vereceği destekle, Gebze ve Türkiye'yi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.
Adem Bozkurt, sporseverleri 24 Nisan Cuma gecesi saat 23.30'da Fox Tv'de canlı olarak yayınlanacak kickboks maçını izlemeye davet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 15:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?